Vårorientering i Skagen

Fredag

Fredag den 11.mars var vi på vei til Nordjysk 2-dages I Skagen. Vi var 8 SSOK’ere, litt færre enn i fjor. “Catch me if you can” var en buffet restaurant vi skulle spise på. Det var mange som hadde tenkt det samme. Heldigvis så fikk vi en plass å sitte på. Det var veldig mye mat , og inklusive softis. Deilig å spise softis til frokost! Christina og Reidar hadde tatt med noen kart som vi kunne studere på veien til Danmark.

I Danmark var det o-trening. Vi matte varme opp litt slik at vi skulle bli klare til o-løpet på lørdag. Der fikk vi også en forsmak av røde pølser.

Vi bodde på Color hotell. Det var ganske fint der. Hotellet hadde også et basseng som Astrid og Selma skulle bade i. Jesse og Christina skulle også bade, men de syntes det var altfor kaldt. Men badeturen varte ikke så lenge, for vannet var ganske kaldt. Etterpå så mange på skiskyting på Nrk.. Bra at vi slapp å se på Dansk tv. (ikke at Danskene har dårlig tv eller noe.) Middagen spiste vi på Holger’s. Den resturanten var på hotellet, så vi slapp å kjøre rundt å leite etter noen steder å spise. Alle spiste seg mette og gode.

Lørdag

Alle hadde ganske sein start, så vi kunne sove i hvert fall til klokken 08.00. Frokosten var nesten helt lik som på color line, bare att eggerøra hadde for mye vann i seg og baconet var litt for stekt. Ellers var det godt. Orienteringen var ikke så langt fra hotellet. Og starten var heller ikke så langt fra målet/samlingsplassen. Bente, hun viste ikke hvor vi hadde satt oss. Men Christina la ut et bilde på facebook, og da kunne Bente finne ut hvor vi satt. Terrenget var flatt, men med store sanddyner og tette kratt. Det var også mange stier der, som var bra for nybegynnere. Resultatene var litt varierende. Noen hadde fått flere bommer enn andre. Beste plassering fikk Selma, som vant i klassen sin, D10 B. Christina var relativt glad med plasseringen, som var en femteplass i klassen D45. Andre fikk en brutal påminnelse at om man stempler på feil post vil det stå DSQ før navnet på resultatlisten.  På ettermiddagen var det noen som badet, og gikk inn i bastuen etterpå. Denne dagen var det også god middag på Holgers.

Søndag

Det var tidlig frokost, for vi hadde tidlig start. Den tidligste starten, hadde Christina. Det var også den første starten. Den var klokken 08.30. Det var ganske kaldt denne morgenen, 1 varmegrad. Astrid var ganske fornøyd med løpet sitt og fikk niende plass i D 11-12. Også Reidar ble nummer 9 i H 60. Men Christina var det motsatte. Hun bommet på nesten alle postene, Og glemte å ta post nummer 9, så hun ble disket. Selma kom i mål først av alle i hele løpet og vant klassen sin igjen. Etter løpet hadde Selma og Astrid en ekstra frokost som var en ”morgen” pølse klokken 09.15. Etterpå dro vi tilbake til hotellet for en dusj før vi kjørte til ferja. Også på tilbaketuren spiste vi buffet med alt som hører til, inkludert softis. Alt i alt en meget hyggelig tur med hyggelige folk. Resultater fra løpene ligger her.

 

Av Astrid

Bildealbum