Nordjysk 2017

Enda en tur til Danmark på Nordjysk 2-dagers!  Som alle de forrige reisene til Danmark, spiste vi frokost på Catch me if you can, Buffet-restauranten. Men det var en ekstremt lang kø inn til buffeten. Når vi endelig hadde stått ferdig i køen, fikk vi en plass  som var reservert for oss. Heldigvis. Ellers så hadde vi nok ikke fått en plass å sitte på. Som vanlig var det softisen som var det mest unike med frokosten. Dessverre klarte ikke Sigurd å slå fjorårets rekord med 10 softis. Det blei bare fem.

Vi sjekket in på Blokhus feriecenter, og Roy hadde sikret at vi fikk havs-utsikt fra leilighetene. Leilighetene var rett med stranden, og vi kunne gå ut å utforske klittene.  Etterpå kjørte vi til treningen. Terrenget var fint, men det hadde noen tette deler. Det var fint vær, og helt greit å løpe der. Det ble solgt røde pølser, men de hadde ikke kjøpt inn så mange, så de blei fort utsolgt. Etterpå, var det noen som tok turen til badelandet på Blokhus feriecenter. Det var ikke så stort, men likevel kunne barna finne en måte å underholde seg på.

Lørdagen begynte fint, Astrid og Selma samlet mange fine skjell og steiner på stranden. Det var biler som kjørte rundt og parkerte på stranden, og det var ganske uvanlig. Etterpå var det tid for o-løp. Familien White kom først til Blokhus klit camping, der de satt opp klubbteltet. Det gikk ikke langt tid før alle var på plass for å løpe. Det gikk bra for de fleste SSOKere, Astrid fikk en andreplass i D14B, Sigurd en førsteplass i åpen 5, Reidar kom på en femteplass i H60. Men det gikk dårlig for Christina som ikke fant post nr.13, og ble diskvalifisert... Heller ikke for Svein. Brikken hans virket ikke.

Middagen ble på restauranten Futten, og vi var ikke de eneste som hadde tenkt å spise der. De var mange o-løpere som fikk maten før oss, men maten var god!

Søndag, våknet de fleste tidlig. Den tidligste starten for SSOKerne var klokken 8.30. Denne gangen virket ikke brikken til hverken Svein eller Vibeke, så de blei nødt til å låne brikker. Selma tok første plass i D10A og Astrid ble også denne dagen nummer to i D14B. Vibeke gjorde igjen et godt løp i D35B og tok en fjerde plass. På Colorline var det en god lunsjbuffet, med ganske stort utvalg. De hadde veldig mye dessert, og mye is. Alle spiste seg mette. Det var en god tur til Danmark i 2017! Resultater fra løpene finner dere her.

Skrevet av Astrid White

Bildealbum