Mange SSOK'ere på årets Sørlandsgalopp

Årets Sørlandsgalopp ble arrangert i Vest-Telemark som en del av junior VM 2015 med 5 løp. Det første løpet gikk i Høydalsmo, og inkluderte en jubileumsmarkering av Sørlandsgaloppen, siden det var nøyaktig her det startet for 50 år siden. Som den gangen flyttet «galoppen» seg videre til Rauland, der de fire siste løpene gikk parallelt med junior VM med mål på felles arena. På storskjerm på arenaen ble det vist GPS sporing og bilder fra Junior VM løypene, og det var spennende å følge dette før og etter egne løp.

Været under uken inneholdt alt, fra nær 30 grader og sol til pøsregn og 6 grader. Men i stort sett var været fint med passe temperatur for løping. Løpene ble holdt i flott terreng, både lørdagsløpet i Høydalsmo og løpene i Rauland der vi ble godt kjent med områdets myrer. Spesielt under torsdagsløpet fikk vi virkelig trent oss i høye kneløft.

Totalt deltok 18 SSOK’ere under årets Sørlandsgalopp. Siden det var hele fem løp så fikk nok alle til minst et løp som man kunne si seg relativt godt fornøyd med. Alle virket imidlertid meget tilfreds med den flotte orienteringsuken og hyggelig samvær i Rauland. Vi fikk også tid til å være turister, hvilket inkluderte tur med Krossobanen, bad i Tveitoparken og Rjukanbadet, besøk på Vemork og på Hardangervidda nasjonalparksenter.

Resultater fra løpene ligger her.

Bildealbum