Klubbtur til Nordjysk 2-dagers 2015

På morgenen fredag den 13. mars var vi 13 SSOK’ere som sjekket inn på danmarksferja for å delta på årets Nordjysk 2-dages. Det var slett ikke bare oss som hadde disse planene for helgen, og køen til frokost buffeen bestod i stor grad av sultne, i dobbelt bemerkelse, o-løpere. Tradisjonen tru ble det softis til frokost for de yngste. Ved ankomst til Hirtshals kjørte de fleste av oss til Blokhus for å benytte anledningen til å få seg litt orienteringstrening. Terrenget for treningsløpet var variert med både fin åpen skog og veldig tette områder med masse falne trær. Til tross for dette var alle glade for å komme i gang med o-sesongen i et solrikt Jylland.

Etter å ha innlosjert oss på hotell i Aalborg ble det middag på kvelden med pizza og pasta buffé. Dette var god opplading innfor langdistansen som på lørdagen ble avholdt i Hammer Bakker. Terrenget var lettløpt med mesteparten åpen skog med noe kupering og relativt rikt på stier. De aller fleste var fornøyde med dagens innsats og beste plasseringer i klubben tok Selma (3.e i D10B), Vibeke (4.e i D21B) og Svein (5.e i H21AK). Også Reidar (H60A) og Christina (D45A) klarte topp ti plasseringer. Etter avslapping og/eller biljard på hotellet ble dagen avrundet på Jensens Bøfhus med kjøtt, poteter og, selvfølgelig, softis.

På søndagen kjørte vi igjen til Hammer Bakker for mellomdistanse. Løypene bar vel mer preg av å være sprintløyper enn mellomdistanse, og i kombinasjon med det kjølige været var det så vidt man rakk å få opp kroppstemperaturen før man var i mål. Spesielt kanskje for Astrid som var ferdig med løypen sin på under 10 minutt. Det ble prestert mange gode resultater av SSOK løperne denne dagen. Plasseringsmessig var Svein best med 2.e plass i H21AK, mens Jesse (H35B)og Vibeke (D21B) kunde gledes åt 3.e plasser og Astrid var fornøyd med 6.e plass i D12B. Reidar var igjen topp ti med 8.e plass i H60A og også Signe klarte dette med 7.e plass i D65A.

Aktivitetsnivået på ferja tilbake til Kristiansand var naturlig noe lavere enn på veien til Danmark, og tiden ble i stor grad brukt til kryssord og soving. Stor takk til Roy som arrangerte turen for oss, men som dessverre måtte avlyse sitt deltakende i siste liten på grunn av jobb. 

Resultater fra løpene og flere bilder ligger på hjemmesiden: http://nordjysk2dages.dk/jom3/

Bildealbum