Danmarksturen 2014

Vi var 19 SSOK'ere som reiste ned for å være med på Nordjysk 2-dages 2014. Noen var førstegangsdeltakere, mens andre hadde mange års erfarning med danmarksturer. En del gode historier fra turer som vært under årene ble fortalt rundt middagsbordet. Vi bodde i år på Skaga Hotell i Hirtshals hvilket var meget sentralt både i forhold til reising og løp. Og maten vi ble servert på Skaga Hotell var helt topp.

For de som ønsket var det mulighet for treningsløp på fredag. Mange av oss benyttet seg av dette tilbudet i flott terreng og med servering av røde pølser etterpå. Vi kom oss tilbake til hotellet akkurat i tide før stormen og regnet slo til. På lørdagsmorgen var det sol da vi dro til Bunken Plantasje der det var litt mer busker og kratt enn på treningen dagen før. Trur ikke det bare var de som var førstegangsløpere i Danmark som strevde litt med å finne postene. Beste plassering i klubben fikk Irene med en 5:e plass i D40A.

Søndag var det tidlig opp for å rekke starten. Godt det ikke var mange minutter å kjøre til Tornby der dagens mellomdistanseløp gikk. De fleste var mer fornøyde med søndagens løp og det var Signe i D65A som med 8:e plass gjorde det best av oss. Vi rakk til og med ta en dusj på hotellet før vi kjørte ombord på ferga med avgang 12:15. Trur alle er enige om at det var en kjempeflott tur. Stort takk til Roy som arrangerte den.

Her er link til hjemmesiden til for Nordjysk 2-dages med resultater og et TV-innslag der også en SSOK-løpere kan sees: http://nordjysk2dages.dk/jom3/

Her er også en liten reiseberettelse fra Astrid:

Orientering i Danmark

Vi tok ferga til Danmark og spiste frukost på en restaurant. Da spiste vi mye godt, til og med soft is:). Da vi kom fram kjørte vi til hotellet. Så kjørte vi til orienterings-treninga. Jeg (Astrid) løpte alene for første gang!

På lørdag var det gøy. Jeg løpte alene da også. Banen var gøy og jeg kom på 8.plass! Pølsene i Danmark var så røde!!!

Søndag 16. Marts som det heter på dansk, løpte jeg bra de første 9 postene men 10.posten brukte jeg 30 minutter til å finne :( . Vi dro hjem fra Danmark med ferga. Ferga gikk opp og ned for det var 4-5 meter høye bølger. Jeg ble kvalm, men vi spiste god mat og mer softis.

Bildealbum