BENTE FULLFØRTE O-LØP PÅ SKI

 

Det ble en vellykket tur for SSOKs deltakere på Nordjysk 2-dagers.  Selv om det var mye snø i terrengene ved Skagen og Ålbæk, fikk vi en fin sesongåpning.  Det mest spesielle stod Bente for som gjennomførte lørdagens løp på ski.

 

Det vakte så mye oppsikt at Erik Borg vil lage en reportasje i o-boka for 2010.  Hun måtte bare ta av seg skiene i de aller tetteste områdene.  Rød voks var smøringen, selv om det beste nok hadde vært klister.  Men det ville ha ført til at sand og andre ulumskheter hadde satt seg fast under skiene.  Det kan for øvrig tilføyes at hun senere på ettermiddagen også gikk på ski til Grenen - Danmarks nordligste punkt.

Selv om det var en del snø i terrenget på lørdagen, hadde forholdene vært bedre for ski-o på søndagen.  Da var det bare de siste 50 m av oppløpet som var barmark.  Resten var skare som en nesten kunne løpe opp på.  Men en visste ikke når en gikk igjennom.  Ski hadde derfor vært enda bedre enn på lørdagen, også fordi Ålbæk hadde langt mindre buskfurer og tette grønt områder.

Vi andre som forsøkte å ta oss best mulig fram i snøen uten ski med varierende hell. Resultatene finner du her